Ons duurzaamheidsbeleid
We nemen een duidelijke positie in als het gaat om het verkleinen van onze footprint en voeren al sinds 2015 een duurzaamheidschallenge met onszelf. Hierin stellen we onszelf uitdagende doelen verdeeld over verschillende thema’s. Graag nemen we u mee in ons duurzaamheidsbeleid.
Onze 4 duurzaamheidspijlers
1. Productiekeuken verder verduurzamen
Onze grote trots is de productiekeuken die we naar de nieuwste duurzaamheidsinitiatieven hebben ingericht. De vloer is gemaakt van gerecycled plastic, alle verlichting is LED en we hebben het koelsysteem gecentraliseerd waardoor we een enorme besparing bewerkstelligen.
2. Verpakkingsmateriaal
Onze verpakkingsmaterialen en disposables zoals borden, bestek en cateringdozen zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal. Een mooie stap vinden wij. De challenge van dit jaar is het verbruik van disposables verminderen met 30%.
3. Afvalverwerking en schoonmaakmiddelen
De verduurzaming van onze werkprocessen en materialen is een ongoing process. Daar waar mogelijk kiezen we voor een duurzaam alternatief. Zo zijn we nu volop in gesprek met diverse partijen in Nederland die ons bijvoorbeeld een enorme besparing op het gebied van afvalverwerking kan opleveren door het doorvoeren van een aantal duurzame maatregelen. Ook voor onze hygiëne- en reinigingsoplossingen kiezen wij voor 100% biologisch afbreekbare middelen.
4. Lokaal en seizoensgebonden
In overleg met de klant kopen we een deel van ons assortiment in bij lokale boeren. Zo kopen wij onze melkproducten in bij biologisch melkveebedrijf en zorgboerderij ‘Ons Verlangen’. Hiernaast baseert onze chefkok de menu’s -daar waar mogelijk- op seizoensproducten zodat de importkosten van de ingrediënten beperkt blijven.
Contact
Hebben wij uw interesse gewekt? Denkt u er aan om uw medewerkers dagelijks een verse, gezonde en volledig verzorgde maaltijd voor te schotelen?
Wij komen graag met u in contact om uw specifieke wensen en ideeën te bespreken.
Bel 088 – 37 45 220
of vul het onderstaande formulier in: