Het begint bij kwaliteit
Het produceren van een goede maaltijd gaat verder dan het gebruiken van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Onze leveranciers moeten aan strenge eisen voldoen om aan ons te kunnen leveren. Maar kwaliteit waarborgen gaat een stap verder. De grootste taak van ons keukenteam is de dagelijkse controle op de kwaliteit en veiligheid van onze maaltijden. Met betrekking tot drink- en etenswaren kunnen wij dus te allen tijde aantonen dat er alles aan gedaan is om de voedselveiligheid te waarborgen.
HACCP en FSSC22000
Onlangs hebben we het HACCP certificaat mogen ontvangen en worden we door een extern bureau begeleid in het toewerken naar de FSSC22000 normering. De FSSC22000 is een volledig certificatieschema voor een managementsysteem voor voedselveiligheid en is gebaseerd op de ISO-22000 norm in combinatie met een basisvoorwaardenprogramma zoals ISO/TS-22002-1 en aanvullende FSSC eisen. De norm is ontwikkeld door Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) en is de eerste wereldwijde standaard voor de voedingsmiddelenindustrie.
Kijkje in de keuken
Benieuwd hoe wij de maaltijden voorbereiden? Bekijk dan het filmpje van onze keuken. Hier wordt dagelijks, naast het bereiden van alle Catering 365 maaltijden, de catering voor grote events, manifestaties en bijvoorbeeld nationale stakingen voorbereid.
Contact
Hebben wij uw interesse gewekt? Denkt u er aan om uw medewerkers dagelijks een of meer verse, gezonde en volledig verzorgde maaltijden voor te schotelen?
Wij komen graag met u in contact om uw specifieke wensen en ideeën te bespreken.
Bel 088 – 37 45 220
of vul het onderstaande formulier in: